Párna kérdése:
Ahoi! Tud. Nát. Ok mondatokat írni a mitwirken, sich bereichen, erkranken, zerbrechen, teilnehmen szavakkal? Mindegyikbe legyen An+D.
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 15:05
1/8 anonim válasza:
Ich werde an einem Theaterstück mitwirken.
Der Täter hat sich an fremden Eigentum bereichert, deshalb wurde er zum zwei Jahren Gefängnis verurteilt.
Mein Onkel starb, weil er an einem Krebs erkrankt war.
Ihr Herz ist an dieser Liebe zerbrochen.
Ich werde an einer Fernreise teilnehmen.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az Onkeleset meg azt a vétkeset, ha szépen kérlek ki tudnád cserélni? (egyik az nem órára való a másodikról nem hiszik el hogy én írtam)
2012. szept. 5. 14:33
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy ki tudom cserélni, csak akkor inkább írd le hogy mire.(magyarul)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából kaptam 20 igét és 5 mondatot kell írnom. Mindegyik an+d os. arbeiten, sich bereichen, sich erfreuen, es fehlt, sich rechen,schreitern, zweifeln, hängen, liegen(múlik vmin). Még 2 kéne :D Remélem tudsz segíteni holnapra kéne
2012. szept. 5. 17:58
5/8 anonim válasza:
Hát igazából kaptam 20 igét és 5 mondatot kell írnom. Mindegyik an+d os. arbeiten, sich bereichen, sich erfreuen, es fehlt, sich rechen,schreitern, zweifeln, hängen, liegen(múlik vmin). Még 2 kéne :D Remélem tudsz segíteni holnapra kéne
-------------
Du musst mehr an deiner Ausprache arbeiten.
Es liegt an dir, wieviel du täglich Deutsch lernst.
Remélem ez a kettö jó lesz, megpróbáltam egyszerüen fogalmazni.
7/8 A kérdező kommentje:
9B mert?xd
2012. szept. 5. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!