Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy csináljam meg 1 hét...

Hogy csináljam meg 1 hét alatt? Többi lent

Figyelt kérdés
3 (Tanár úr kérem, Ábel a rengetegben, Légy jó mindhalálig) olvasmánynaplót kell kitöltenem 1 hét alatt de ez nem elég arra hogy elolvassam, rövidített változatokból meg nem derül ki minden ami kell és eddig meg nem voltam itthon, hogy tudjak ezzel foglalkozni. Ezért aki olvasta már a könyveket segítene nekem e-mailben vagy itt privátban? Vagy ha van valami más mód rá tudnátok tippeket adni?
2012. aug. 26. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
simán el lehet ennyi idő alatt olvasni.
2012. aug. 26. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Simán olvasható...nem is vastag könyvek...és még jók is nem mint pl a Kőszívű Ember Fia ahol ha 3 at lapozol is még mindig a tájat írja le:D

Én múltkor 3 nap alatt olvastam el közel 800 oldalt...szóval simán megvan...csak nyomd meg a kikapcsológombot a gépen xD

2012. aug. 26. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:

ki kell kapcsolni a számítógépet, az olvasólámpát meg fel

simán el lehet olvasni őket (legalább 2-t a háromból, a harmadikkal meg szerintem nem olyna nagy gond, ha késel egy hetet...) de legalább kezdd el és próbáld meg!!!

2012. aug. 30. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!