Hogyan oldjam meg hogy ne kelljen kiolvasnom a kötelező nyári olvasmányt?
A válaszokat olvasgatva próbáltam visszaemlékezni, hogy nekem mi volt a hozzáállásom 7. osztályban ehhez a könyvhöz.
Mióta itt a gyakori kérdéseken vagyok, nagyon sokszor találkoztam olyan hozzászólásokkal, hogy a kötelező olvasmányokat nem érdemes elolvasni, mert nehezek, unalmasak, érthetetlenek és "divatjamúltak".
Ez főleg a Kőszívű ember fiaira vonatkozik.
Végül azért csak elolvastam, mert a mi időnkben a tanár szava szent volt.
Emlékszem, nekem sem tartozott a kedvenceim közé, bár később Jókait megszerettem és nagy mesemondónak tartom.
Kerestem neked olyan oldalt, ahol a könyv tartalmát írják le.
Elég érdekesen van leírva, ha elolvasod, megismered a fontosabb szereplőket és lesz valami fogalmad arról, hogy miről szól a könyv.
Itt megtalálod a könyvet, ha mégis el akarod olvasni:
Itt pedig hangoskönyv formájában megvan, meg tudod hallgatni, csak rá kell kattintanod egy-egy linkre.
Az elsőbe belehallgattam, úgy néz ki, hogy működik.
Remélem, hogy tudtam segíteni.
"Az előző válaszokra reagálva egy megjegyzést azért engedj meg nekem:
Ha valaki a helyesírásra felhívja a figyelmedet, nem biztos, hogy rosszindulatból teszi.
Én mindig megköszönöm, ha figyelmeztetnek, hogy valamit nem jól írtam. Légy őszinte magadhoz,van mit csiszolni a helyesírásodon.
Üdv: Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!