Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan oldjam meg hogy ne...

Hogyan oldjam meg hogy ne kelljen kiolvasnom a kötelező nyári olvasmányt?

Figyelt kérdés
Új suliba megyek és a kőszivű ember fiait kellenne kiolvasnom elkezdtem már a 65oldalon járok de semmi kedvem kiolvasni főleg hogy itt a barátnőm inkább vele lennék. Csak a tartalma kéne hogy megértsem az egészet hogy miről szól.

2012. aug. 15. 13:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ki hogy elmondd a helyesirási szabàlyokat. Gratulálok ki tudsz olvasni 2 nap alatt 400 oldalt.;)
2012. aug. 16. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
2 nap alatt olvastam ki a Bűn és bűnhődést, szóval a Kőszívű neked is menni fog 2 hét alatt.
2012. aug. 16. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A válaszokat olvasgatva próbáltam visszaemlékezni, hogy nekem mi volt a hozzáállásom 7. osztályban ehhez a könyvhöz.

Mióta itt a gyakori kérdéseken vagyok, nagyon sokszor találkoztam olyan hozzászólásokkal, hogy a kötelező olvasmányokat nem érdemes elolvasni, mert nehezek, unalmasak, érthetetlenek és "divatjamúltak".

Ez főleg a Kőszívű ember fiaira vonatkozik.

Végül azért csak elolvastam, mert a mi időnkben a tanár szava szent volt.

Emlékszem, nekem sem tartozott a kedvenceim közé, bár később Jókait megszerettem és nagy mesemondónak tartom.

Kerestem neked olyan oldalt, ahol a könyv tartalmát írják le.

Elég érdekesen van leírva, ha elolvasod, megismered a fontosabb szereplőket és lesz valami fogalmad arról, hogy miről szól a könyv.

[link]

Itt megtalálod a könyvet, ha mégis el akarod olvasni:

[link]

Itt pedig hangoskönyv formájában megvan, meg tudod hallgatni, csak rá kell kattintanod egy-egy linkre.

Az elsőbe belehallgattam, úgy néz ki, hogy működik.

[link]

Remélem, hogy tudtam segíteni.

"Az előző válaszokra reagálva egy megjegyzést azért engedj meg nekem:

Ha valaki a helyesírásra felhívja a figyelmedet, nem biztos, hogy rosszindulatból teszi.

Én mindig megköszönöm, ha figyelmeztetnek, hogy valamit nem jól írtam. Légy őszinte magadhoz,van mit csiszolni a helyesírásodon.

Üdv: Ági

2012. aug. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!