Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a nyári "házi feladatról"? (lent bővebben, fontos)

Figyelt kérdés

Év elején vizsgáznunk kell irodalomból, holott egyáltalán nem magyar szakon vagyunk. Évvége előtt 2 hónappal kaptuk meg a kidolgozandó tételsort. 20 db, mindegyik legalább 4 gépi oldal kell, hogy legyen. Lehetett évvégén is vizsgázni, erre 35-ből kb. 7-en vállalkoztak. Ez a feladatunk nyárra, no meg persze még egy rakás kötelező olvasmány. 11. osztály. Szerintetek ez nem csúnya dolog? így elrontani a nyarunkat? :\'( Engem nagyon nyomaszt.

17/L

2009. júl. 14. 15:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Van olyan suli, ahol ez hagyomany, ha ilyenbe mesz, akkor viseld a kovetkezmenyeket. Egyebkent lassan erettsegizel, szerintem nem feltetlenul rossz az, hogy probalnak titeket felkesziteni, persze ennyi idosen en sem ertettem volna a hasznat.
2009. júl. 14. 15:48
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
ÚRISTEN!! Én most jártam a ki a gimit, de soha nem kellett ilyet csinálnunk, hagynám ott az egész iskolát a francba, hát bolonok ezek??? Felháborító... Amúgy én biztos nem tanulnék rá semmit... De csak egyest kaptok rá nem? Nyugi volt nekem is 1esem magyarból nem is egy, és 96%-os érettségim lett! Az idei érettséginek pl köze nem volt a tananyaghoz, csak szóbelinek.
2009. júl. 14. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Szedd le netről. Hol laksz amúgy, hogy ilyeneket osztogatnak?
2009. júl. 14. 16:41
 4/20 A kérdező kommentje:

Miskolc egyik sznob sulijába járok... mikor jelentkeztem még nem tudtam, h sznobképző. Amúgy nekem még nem csak a jövőévi 12. van érettségiig hanem a 13. is ugyanis 5 évesen vagyok. Még azt se lehet mondani, hogy nyakunkon az érettségi, húzzunk bele! Olyan szomorú vagyok.:( Valaki mondjon valami vigasztalót, hogy ugye legalább megéri.

Am most nagyon úgy néz ki h felnőttént a munkámnak köze nem elsz a magyarhoz...:( Legyenönismilliomosba meg úgysem megyek...:(

2009. júl. 14. 16:58
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Attol meg nem art, ha muvelt vagy. Azt hittem, 17 evesen ez mar nem tema.
2009. júl. 14. 16:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden év végén 6. osztálytól vizsga (10. után kisérettségi) volt 2 tantárgyból (8 osztályos gimnáziumban), nyárra pedig mi is megkaptuk az olvasónaplókat, matekfeladatokat. Kötelező latin volt mindenkinek, bár a többségünknek ma már semmi szüksége nincs rá.

Ahhoz képest így még jó is, hogy választani lehet tanév végén vagy következő tanév elején mész-e.

2009. júl. 14. 17:06
 7/20 A kérdező kommentje:
De így kell művelődni és pont nyáron?
2009. júl. 14. 17:07
 8/20 anonim ***** válasza:
9%
Mas (koztuk en is) maximum 1-2 hetet szan(t) az erettsegire valo felkeszulesre. Az erettsegin tantargyankent 20-25 tetel van. Akkor 20 darab tetel nehogy mar ekkora lelki torest okozzon 2 honap alatt. Ahelyett, hogy itt varod a megoldast, mar reg kidolgoztal volna egy tetelt.
2009. júl. 14. 17:14
 9/20 anonim ***** válasza:
18%
Ja, es igen, igy kell muvelodni tobbek kozott (miert, szerinted a muveltseg magatol beledszall?), es igen, nyaron, ha mar nem eltel a lehetoseggel, hogy valaszthattal idopontot, akkor igen, keszuljel nyaron.
2009. júl. 14. 17:17
 10/20 anonim ***** válasza:
58%
Hűű, de jó neked. Nekem 1 hónapom volt kidolgozni 20 tételt, csak kémiából volt kötelező vizsgám :) Persze év végén, mikor a legnagyobb hajtás van. Inkább dolgozd ki a tételeket ;)
2009. júl. 14. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!