Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mi a véleményetek a szemináriu...

Mi a véleményetek a szemináriumról?

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek! Németül kell levelet írnom különórára. A téma:Mi a véleményem a szemináriumról? Ezen belül megfogalmazódik még pár pont amire ki lehet térni: 1.Milyen ez a kurzus általában?

2.A kurzusvezetőről.

3.A kurzuskínálat.

4.A kurzus ára.

80-100 szavas levelet kell írnom. Kérlek segítsetek, mert én még nem vagyok fősulis és fogalmam sincs hogy ez milyen, így pedig neki se tudok állni a feladatomnak.

Előre is köszi:)

2009. júl. 13. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A szeminárium gyakorlati órát jelent. Mondok egy példát:

Mondjuk volt nekem irodalomtudomány előadás (ez az elmélet), utána pedig szeminárium. Előadáson vettük az elméletet, például hogy melyik versláb vagy időmértékes verssor/versszak hogy néz ki, majd a szemináriumon ezeket fel kellett ismerni. Vagy szemináriumon vannak például referátumok (=kiselőadás), ezeket szakirodalom alapján kell elmondani, adott esetben beadni utána.

Amúgy a feladat alapján a szeminárium szó it teljesen mást fed, inkább a tanfolyammal vagy szakkörrel tudnám azonosítani. Én a helyedben írnék valami kézműves szakkörről, elmondanám, hogy sokféléből lehet választani (szövés, kosárfonás, tűzzománc, hímzés, csipkeverés, varrás), az árak elég széles skálán mozognak, miket csinálunk, milyen technikákat tanulunk, hogy a kurzusvezető segítőkész vagy sem.

Sok sikert!

2009. júl. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!