Kedvenc könyv bemutatása?!
Sziasztok!
Azt a feladatot kaptuk év végére, hogy a kedvenc könyvünket mutassuk be egy Word dokumentumban, én nem olvasok könyvet, és fogalmazni se tudok, ráadásul nem tudom, mit kellene egy ilyenbe.
Valaki tudna segíteni? Tudom, nagy kérés.
Volt olyan kotelezo, ami tetszett? Ha igen, keress valami ahhoz hasonlo konyvet, olvasd ki gyorsan (aka'r roviditett valtozatot is), es irj arrol.
"mit kellene egy ilyenbe" = leirod, mirol szol a konyv, es milyen erzeseket ebresztett benned, miert tetszik, mi fogott meg benne, mi az uzenete stb.
Ha nem olvasol konyvet, egyszeruen odairhatd, hogy nincs kedvenc konyved. En valamikor elemiben olyan fogalmazast kellett irjak, hogy "A kedvenc nepmesem". Odairtam, "nekem nincs". A tanarno hapogott, de aztan nem lett nagyobb gaz.
én imádok olvasni és fogalmazni is jól tudok, de helyetted nem tudjuk megírni.próbálkozz valamilyen hozzád illő könyvvel.
pl. ha lány vagy, akkor egy romantikus könyvvel(már ha szereted őket), ha fiú akkor pedig valami thrillerrel.sokkal szórakoztatóbb könyvet olvasni, mint gondolnád.
könyvtipp:Twilight, Harry Potter.ezek a legnépszerűbbek, nem is kell elolvasnod őket, a neten találsz róluk eleget.
de én mindenképp ajánlanám, hogy kezd el könyvet olvasni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!