Szülinapi rendezvény? Segítség
szülinapi rendezvényt kellene megterveznem(leírni,kidolgozni) 11.középiskolás vagyok,csütörtökig kéne megcsinálnom
aki tudna benne segíteni tippek,hogyan kezdjem el az létszíves írjon!!!! 18/L
Én nem teljesen értem, hogy mi is a feladatod.
Fogalmazásban kell vagy csak pontokban leírni? Tárgyilagosan vagy mintha te szerveznél egyet?
Egyébként szerintem 18 évesen már van annyi eszed, hogy magadtól is kitaláld, hogy milyen előzetes feladatokat kell elvégezi egy szülinapi buli előtt..
És kiket kellene meghívni? Család, csak pár barát vagy a fél suli? :D
nekem kell "szervezni" egy rendezvény úgy kell leírni.kidolgozni,kitalált személyeket kell írni(de az már megvan)... azt szeretném ha pontokat írnátok le.
MEGSZERVEZNI NEM KELL!!!!
Értem, hogy nem kell konkrétan megszervezned! De, ha kicsit megerőltetnéd magad és átgondolnád, hogy mi mindent kellene elvégezni, ha tényleg megszerveznéd, akkor le tudnád írni...
ne haragudj, de nagyon gagyi ez a feladat, nem hiszem el, hogy nem vagy rá képes 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!