Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miről csináljak vizsgafilmet?

Miről csináljak vizsgafilmet?

Figyelt kérdés

Egy minimum 2 perces, vágott videót kell csinálnom június 4.-ig. Eddig egy helyi zenekarról csináltam volna klipet és egy kis riportot, de nem jött össze, mert senki sem ér rá. Már most csütörtökön el kell kezdeni a videók vágását. Végső ötlet a falum bemutatása lenne, de az elég unalmas.

18/L

2012. máj. 21. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem olyan témát válasz ami közvélemény kutatásra épül.Kérdezd ki az embereket és végezz kutatást a témában, vaaagy szintén közvélemény de úgy hogy mondjuk hányan tudnak az adott kérdésre választ adni én az utóbbit választottam.5-ös lett.
2012. máj. 21. 16:57
 2/2 Agnetha válasza:

Idősek otthona, szociális helyzetük.

Nyugdíjasok élete, céljaik /könnyű, mert biztos rengeteg a nyugdíjas néni, bácsi/.

Körkép az óvodáról.

Munkalehetőségek a faluban,problémás-e elhelyezkedni.

Mutasd be a helyi körzeti orvost.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Üdv: Agnetha

2012. jún. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!