Miről csináljak vizsgafilmet?
Figyelt kérdés
Egy minimum 2 perces, vágott videót kell csinálnom június 4.-ig. Eddig egy helyi zenekarról csináltam volna klipet és egy kis riportot, de nem jött össze, mert senki sem ér rá. Már most csütörtökön el kell kezdeni a videók vágását. Végső ötlet a falum bemutatása lenne, de az elég unalmas.
18/L
2012. máj. 21. 16:09
1/2 anonim válasza:
szerintem olyan témát válasz ami közvélemény kutatásra épül.Kérdezd ki az embereket és végezz kutatást a témában, vaaagy szintén közvélemény de úgy hogy mondjuk hányan tudnak az adott kérdésre választ adni én az utóbbit választottam.5-ös lett.
2/2 Agnetha válasza:
Idősek otthona, szociális helyzetük.
Nyugdíjasok élete, céljaik /könnyű, mert biztos rengeteg a nyugdíjas néni, bácsi/.
Körkép az óvodáról.
Munkalehetőségek a faluban,problémás-e elhelyezkedni.
Mutasd be a helyi körzeti orvost.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Üdv: Agnetha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!