Előrehozott matek érettségi?
attól függ hol tartotok az anyagban? Én most érettségiztem, és csak márciusban fejeztük be az anyagot.
Bár a közép matek szerintem elég könnyű, csináltam még szeptemberben régebbi érretségiket és simán mentek. Úgy hogy térgeometriát, kombinatorikát, meg még pár dolgot nem is tanultunk. Ha már csak kicsit is ismered a dolgokat, akkor függvénytáblából simán megy az érettségi.
Okés, de nem tudom h még mennyi van hátra. Ha befejezitek az anyagot akkor menj el nyugodtan. Vagy még mik vannak hátra?
Meg nézd meg az előző érettségiket, és ha tudod őket akkor sima lesz sztem
a májusi és az októberi érettségi feladatsorok között nincsen nehézségbeli különbség... ez hülyeség
ha pedig nem vagy rossz matekból, akkor áruld már el, hogy miért lenne kevesebb időd magyarból meg töriből?? középszintű matek az pitiáner, arra nem kell készülni és szóbeli nincsen is belőle a 4-eseknek vagy 5-ösöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!