Közvélemény-kutatás! HELP MINDENKI! Nem mindig érted a leckét?
Biztos veletek is előfordult már, hogy nem mindig értettétek a leckét.. Szerintetek ez miért van ? Idegen szavak, esetleg tanárok miatt ?! Irja le mindenki a véleményét, saját példáját. Akár általánosságban, akár konkretizálva.
Nagy szükségem van a segítségetekre, azt is megköszönném, ha esetleg mondanátok oldalakat, könyveket amelyeken ilyen témában olvashatnék.
Köszönöm szépen :)
Amit nem értek néha az a spanyol. A tanár elég össze-vissza magyaráz, ráadásul sokat is hiányoztam. Nyelvtani részhez fénymásolatokat ad, amit még órán visszakér így sokat nem értek belőle és az agyam se erre állt rá.
16/L
Természetesen ilyen mindenkivel előfordul. Az ok sokféle és összetett lehet, pl:
-az új lecke megértéséhez szükséges alapismeretek hiányoznak;
-hanyag odafigyelés, kedvtelenség;
-érdeklődés, motiváció hiánya;
-kevés gyakorlás
-szakirodalomkeresés hiánya, teljes elmaradása;
-kevés idő ráfordítás;
-alkalmatlan az oktató
-figyelemelvonó külső hatások, stb.
A valóságban ezeknek kombinációi érvényesülnek.
Még nem láttam embert, aki le tudja írni helyesen a közvélemény-kutatás szót! Jó néha helyesen leírt szöveget olvasni!!!
Én is úgy gondolom, hogy nagyrészt az ismeretek alapvető hiánya az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!