Melyik számítógépes játékról írjak fogalmazást?
Attól függ. Milyen órára, milyen témában, mi legyen a lényege, hányadikos vagy?
PL ha infóra kell vmi érdekesebb, beszámoló jellegű, írhatsz a super mario-ról, space invaders-ről.
De ha csak szimplán annyi kel hogy mesélj valami számítógépes játékról, akkor írj arról, amivel egyébként is játszottál már.
Nyilván arról, amivel már játszottál, a legjobb az, ami a legjobban tetszett és sokat játszottál vele, mivel azt ismered a legjobban, és meg is tudod indokolni, miért.
Ha pedig nem játszottál egyel sem, az szívás, akkor szerezz be egyet.
No, kedves barátom!
Nem tudom, hogy hányadikos vagy és azt sem hogy milyen játékokkal játszottál de még azt sem, hogy tényleg számítógépes játékról kell-e írni de itt van két nagyon jó lehetőség VAGY összehasonlítás:
Annak érdekében, hogy tényleg meg tudjad írni fa**ára a játékot, ahhoz lehetőleg magyar legyen...
Szóval Postal 2 és A mesterlövész
Két teljesen különböző értékű játék: A postalnak nagyon jó a játék élvezete és ahhoz képest, hogy milyen régi(kb egy idős a GTA VC vel vagy az SA val) nagyon jó a grafója (Ezerszer jobb mint a GTA-é)és faxán eredetileg le van szinkronizálva! Ez az egyik.
A másik A Mesterlövész. Ez bizám egy kemény dió. A grafója nem szebb mint a postalé szóval ma már igen ronda de a story... Olyan szenny és ocsmányul szar a játék, hogy még a borítójának a helyesírását is elba**ták.(mivel meg van eredetiben ezért tudom) oké, hogy a szar "filling"ért vettem meg és nyomtam ki 2-3x :D JA ÉS MAGYAR A SZINKRON! :D:D:D
Már ne is haragudj de nem fogom megírni helyetted a fogalmazást de e kettő közül kiválasztod a szimpibbet megszerzed valamerről és kinyomod oszt megírod...
No sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!