Egy panaszlevelet kellett írnom a tanárnőről szerintetek?
mit írjak az elejére hogy közöljem vele nem pont rá vonatkozik a leírás , mert nagyon durva lett , de nagyon jó lett szerintem ezért nem akarom újra írni valami olyan ra gondoltam :
KEdves tanárnő mielőtt eltetszik olvasni szeretném tudatni magával , hogy nem magáról írtam a panaszlevelemet , csupán minden rossz tulajdonságot összevetettem
anyum szerint nem szabad ilyet küldeni egy tanárnak ..
de hát most mit csináljak?
"nem magáról írtam a panaszlevelemet , csupán minden rossz tulajdonságot összevetettem"
Ennek semmi értelme... Mi ez? Egy filozófiai okfejtés a lehetséges rossz tulajdonságos összesítéséről???
Minek írsz ilyet, mi a célod?
h-h mi a célom?..
szeretném tudatni vele h nem róla gondolom azt amit leírtam
és hogy ne vegye magára csak kitalálció
az volt a házi h írjunk róla panaszlevelet a tanításáról
jolvan most nem ez volt a kérdésem , jo lenne ha arra adnál választ
mit írjak az elejére?
Tisztelt Tanár nő! A házifeladatban foglaltak koholt vádak alapján készültek, megtekintése semmilyen korosztálynak nem ajánlott.
stbstb
Roppant megerőltető lehet egy ilyet kitalálni.
Kedves Tanárnő!
A levél kitalált személy kitalált tetteiről szól, bárminemű egyezés Önnel vagy az Ön tanítási módszereivel csupán a véletlen műve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!