Kedvenc könyvem című fogalmazást kell írnom. Az a baj hogy nemigazán szoktam olvasni. Segítene valaki?
14 éves lány. Bármilyen könyv lehet. A romantikustól egészen a lányregényekig, bármi. Nagyon szépen köszönöm előre is.
Kérlek segítsetek!
Első vagyok. Azt várta, hogy mi helyette írunk egy 2 oldalas fogalmazást, amit majd ő bead és kap rá egy jó jegyet. Erre mondom én, hogy a lóf...t :D Ha 14évesen nincs ennyi esze, akkor mit szeretne majd az életben? Nem lesz mindig valaki, aki megcsinálja helyette a kötelességeit..
Ha meg tényleg ennyire hülye, akkor megérdemli, hogy rossz jegyet kapjon.
Kedves Kérdező! Ha már egyzser mi olyan "értelmesek" vagyunk, ahogy mondtad, akkor válaszolj te is értelmesen, légyszives. Szerinted hogy van az, hogy itt az egyik válaszoló, aki 14éves szintén, képes megírni egy ilyet, te pedig nem? Hmmm? Gondolkodj el ezen..
Írj a Két Lottiról, keresd meg a neten, azt még fejezetenként össze is foglalja maga az író... csak bele kell lapozni...
emlékeim szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!