Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen szempontok szerint...

Milyen szempontok szerint elemezzek egy filmet?

Figyelt kérdés

Az egyik tételünk irodalomból egy könyvből készült film adaptáció. A könyről tudok már elég sok mindent, de fogalmam sincs, hogy kezdjek neki a filmelemzésnek.

Így szól a tétel: Mutassa be az írott irodalom filmes megjelenítés eszközrendszerének eltérő jellemzőit, egy szabadon választott irodalmi mű és a belőle készült film összehasonlításával. Egyébként a választott regény: Orwell: 1984

2009. jún. 8. 12:38
 1/3 anonim válasza:
snittek, beállítások,jelenetek,cselekmény,homály,sejtetés.
2009. jún. 8. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:

na pont ez az! nekünk nem volt média óránk a gimiben, szóval ilyeneket nem tanultunk..

nem tudtok valamilyen internetes oldalt evvel kapcsolatban( kerestem de semmi használható nem volt)?

2009. jún. 8. 17:21
 3/3 anonim válasza:
előző vagyok. szerintem ez nem egy egetrengető feladat. nagyjából leírod miről szól a film és beleteszel néhány extra kifejezést.
2009. jún. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!