Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan tudok gyorsan magolni...

Hogyan tudok gyorsan magolni vagy tanulni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 15:12
 1/5 rajcziz ***** válasza:
100%

A magolás meg a tanulás két különböző dolog. Ha bemagolsz valamit, akkor tudod, csak nem érted, de ha megtanulod, akkor érted is.

Egyébként ez mindenkinél másképp működik (attól függ, valaki vizuális vagy auditív típus). Javaslom, hogy nézz utána neten különféle tanulási módszereknek és próbáld ki őket.

Mit kell ilyen hirtelen megtanulnod?

2012. márc. 1. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Föci TZ
2012. márc. 1. 15:33
 3/5 rajcziz ***** válasza:
Akkor sztem tanulás közben jegyzeteld ki a neveket, mi hol van, stb. Csinálj olyan vázlatot, amiből aztán könnyebb lesz ismételni is, elég lesz egyszer ránézni. És fontos, hogy nézz közben térképet is, és mindent keress meg.
2012. márc. 1. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
te föcis..:D inkább tanulj és ne a gyk-t lesd mert így nem fog mennyi a 30 oldal vagy mennyi.olvasd el figyelmesen írj belőle vázlatot vagy csak húzd alá a lényeget próbáld értelmezni használd közbe a térképet.1-2 óra alatt meg lehet tanulni ötösre akkor is ha eddig bele sem néztél.
2012. márc. 1. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincsen ingyen vacsora, tehát a gyors tanulás nem hatékony. Viszont, ha csak be akarod magolni aztán elfelejteni, akkor az könnyen megoldható. Én mindig felkeltem tz előtt pár órával reggel és az utolsó pillanatbani hajrá felgyorsította a tanulásom. Mindent megjegyeztem, igaz a nap végére már nem tudtam volna semmit visszamondani. De a jegyeim jók lettek.
2012. márc. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!