SÜRGŐŐŐŐŐS!!! Német?
Segítsetek kérlek! :(
Nenne 3 weltbekannte Urlaubsziele (Wintersportzenter)!-ez egyébként Ausztriánál jött ez szóba.
Österreich grenzt an Tschechien. Richtig oder falsch?-ezt tudom, hogy richtig de nem tudom normális módon megfogalmazni.:$
Illetve van egy szöveg amit ki kell egészíteni az alábbi szavakkal-néhányat tudtam, de nem biztos, hogy jók: Land, Industriestaat, Einwohner, Berge, Seen, Wiesen, Kase, Schokolade, Bodenschatze, Haupstadt, beliebtes, grösste.
Die Schweiz ist kleines.....-Land, nem??:D im Zentral Europas. Es hat 6,7 Millionen.....-Einwohner. Bern ist die ....-Haupstadt, Zürich dagegen ist die....-grösste Stadt.
Obwohl die Schweiz ist auch ein...-beliebtes Touristenland. Hier sind schöne......-Berge?, hohe.....,grüne....., mit Kühen, die Milch für die .....-Kase? und den berühmten Schweizer.....geben.
Bocsi.
A kettő kérdés után lévő szöv.kieg.nél a pontozott vonal a behelyettesítendő szavakat jelöli: ezek a Landtól kezdődnek, és a grösstenél fejeződnek be!
A 2.kérdésnél pedig szöv.válasz kellene.
Légyszi segíts nagyon fontos lenne!
Szar a gépem...egészen mostanáig tel.-on írtam, nem vmi könnyű ám. :-
LÉgyszi nézd el...amit megtippelgettem meg ink. ne is vedd figyelembe!
A kérdéseket meg szerintem nem írtam olyan gázosan..'
Tudod mit?! Nem könyörgök érte...már kész is van.
;-D
Kössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!