Valaki le tudná nekem írni, akinek megvan, az Egyéges Érettségi Feladatgyűjtemény Fizika I. megoldásai közül a 272-321-ig tartó feladatsort?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 20:32
1/5 anonim válasza:
sorban:
272-C
B
B
B
B
A
C
279-C
C
B
B
B
A
A
A
287-B
A
A
B
C
C
A
B
B
296-C
A
B
C
A
A
C
C
B
B
B
307-B
A
A
B
C
A
A
C
C
A
C
318-A
A
C
A
a számokat azért írtam h könyebben megtaláld azért
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, csodálatos!!!! és ha megteszed, a jelenségeket (52/ 350-357)is le tudnád írni? életet mentenél vele, de tényleg!
2012. jan. 26. 21:35
3/5 anonim válasza:
A feladatokat nem néztem de ide ezek vannak szószerint írva:
350: A golyó.
351:A kisebbik test sebességének változása 3x-sa a nagyobbikénak, mert az impulzusuk változása ugyanakkora.
352:elrúgjuk a kajakot, nem tudunk elég eröt kifejteni, és vizbe esünk.
353: Nem
354: tárgyakat dobálnánk a megfelelő irányba. ekkor az impulzudmegmaradás törvénye szerint mozogni kezdenének a dobással eelentéters irányba.
355:amikor szabadon esik, mert akkor nem nyomja a vízszintes alátámasztást.
356:vízszintes alátámasztásra vagy a függöleges felfüggesztésre ható erőt.
357:Igen. a rendszer nem zárt, mert a külső lebegő hat a hajóra
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, lehetséges hogy 2 hónap itthonüléstől mentettél meg :D
2012. jan. 26. 21:49
5/5 anonim válasza:
+ attól h. valamit is megtanulj te szerencsétlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!