A Kőszívü ember fiai c. regényről kell egy 20-25mondatos fogalmazást írni holnapra, tudnátok egyet irni nem kell hosszú majd kiegészítem?
Az a gond hogy kb 2 hónapja olvastuk,akkor volt feladva és már nem emlékszem a regényre szóval nemtok min elindulni a fogalmazást irni: Edit és ellensége Alfonsine-ről kell vagy Richárd és elllenség Palvicz Ottó-ról (de én ink az első párt szeretném mert arról többet tudok) egy összehasonlító fogalmazást párbeszéd is kell sztem elég 10-15mondatos is mert ha jó a tartalma jó jegyet ad.
válaszotokat előre is kösszi!:)
Akkor veszed a faradsagot es elolvasod a roviditettet, interneten is talasz tobbet is es megirod onnan. Ha elolvastad a konyvet, akkor biztos feleleveniti majd a roviditett is.
Kulonben biztos, hogy 20-25 mondat? Csak mert ilyen terjedelmu konyvrol lehetetlen ilyen keveset irni...
"és már nem emlékszem a regényre"<-- én ezt úgy mondanám hogy nem olvastad el...
én pl:. még mindig emlékszek rá pedig több éve olvastam...
és ne mondd már hogy ha már nem olvastad el nincs min. egy olyan megoldó képességed hogy beütöd a google és megkeresed mert biztos hogy találsz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!