Hogyan tudnék nekiállni tanulni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen az utóbbi időben olyan lusta lettem, h nem tudok tanulni, és ez meglátszika jegyeimen is... Van vmi tippetek? Mindig elhatározom, h tanulok, de vhogy nem jön össze. Előre is köszi.2012. jan. 24. 11:48
1/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondom van, mindig elhúzom, hogy "van még időm". Próbálj előre tervezni, hogy pl. ma 5-kor leülsz tanulni. És ha öt óra van, akkor nincs mese, a tervhez ragaszkodni kell.
2/3 A kérdező kommentje:
oké köszi, hát megpróbálom tartani magam, remélem sikerülni fog, mert ez igy nem mehet tovább, de hiába jelentem ki, nem megy...:s
2012. jan. 26. 21:01
3/3 anonim válasza:
Ha kikapcsolod a gépet és egyéb elektronikai eszközöd (x-box, ps, Iphone), egyből meglátod, hogy mennyi időd van, és tanulni is tudsz. Amíg ezekkel foglalkozol, addig nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!