Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Power Pointos prezentációhoz...

Power Pointos prezentációhoz milyen diát csináljak még? (7 db diafilm kész, de még egy kell! )

Figyelt kérdés
Irodalomból két esélyes vagyok. Vagy 4-es vagy 3-as leszek félévkor. Még jó, hogy a jobb jegyet szeretném, mert amúgy is a ezt a jegyet már nézik a továbbtanulásnál. (8.-as vagyok) Tóth Árpádról csinálok bemutatós, és még egy dia kell. Az elsőbe írtam róla általánosságban, hogy mivel foglalkozik, és hogy gyerekkorában milyen volt. A másodikba az iskoláiról, és szüleiről írtam. A harmadikba a költészetére jellemzőket írtam vázlatba. A negyedikbe a műveit soroltam fel, hogy hol írta, melyik laphoz, és mikor. Az ötödik egy galéria, ahol képeket tettem be (emléktábláról, és fiatalkoráról). A hatodikba az életéről írtam, hogy mikor melyik lapnál írt cikkeket, kit vett el feleségül, ki volt a lánya stb... A hetedikben arról írtam, hogy mikor, miben, hol halt meg, és egy kép a sírhelyéről. Természetesen a többinél is vannak képek, nem csak szöveg, és ízlésesen meg van formázva. A tanár mondta, hogy komolyabb prezentációt kér, ami már 8-9 diából áll. Na én nem nagyon találtam többet, nem tudok miről írni. Erről szeretnék ötleteket kérni, hogy még mit írjak bele, nagyon kellene a segítségetek!! Normális válaszokat!! Nagyon köszi.

2012. jan. 7. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szedd szet a szuleit es az iskolait.

Egyik dian legyenk az iskolai. Elemitol ameddig tanult. Masikon legyenek a szulei, nevuk es , hogy peldaul az apja szobrasz volt, az anyja pedig egy aradi acs seged-lanya stb. testverei( ha volt).

2012. jan. 7. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, meg mondjuk tehetsz roluk kepet is :d
2012. jan. 7. 20:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Sikeresen meg lett oldva, és pluszba egy olyan diafilm is készült, amiben egy levél van, amit tóth árpád írt feleségének.
2012. jan. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!