Tudnátok segíteni töri leckében? A feladat a kereszténység kialakulásához kapcsolódik, Mutassa be a források és ismeretei segítségével, hogyan viszonyulnak Jézus tanításai a zsidó valláshoz! Mutasson be hasonló és eltérő vonásokat!
És akkor még van hozzá írva 2 szöveg nem tudom ,hogy az alapján kéne megcsinálni ezt vagy máshonnan az internetről?
,,Ne gondoljátok ,hogy azért jöttem ,hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a próféták tanítását.Nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem , hanem , hogy betöltsem azokat."ez az egyik szöveg másik szöveget ne mírom le mert mert nemhiszom ,hogy kiférne de a címe az hogy Hegyi beszéd,Máté evangéliuma Légyszives segítsetek
csak nem a Száray tankönyv?:D
-Jézus nem törli el az ősi zsidó törvényeket, hanem kiegészíti őket saját parancsaival.
töri leckénél az a lényeg, hogy meglegyen az alapötleted, és utána rizsázz egy kicsit, vagy másold le kva gyorsan a szünetben:D nekem ezek bejöttek.
összehasonlításra nem tudok mit mondani, olvasd el az adott forrásrészletet, hozz példákat, ellenpéldákat. csak szövegértés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!