Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Vörös és fekete regény kérdések?

Vörös és fekete regény kérdések?

Figyelt kérdés

Melyek voltak Juline életének legfontosabb állomásai?És ezeken mi volt a foglalkozása?

Milyen volt Julien és családja kapcsolata?

Milyen rendkívüli tehetséget tudhat magának Julien amibe megnyilvánul?

Válaszokat előre is köszönöm!!!!

2011. dec. 16. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szép kérdések, jó szórakozást! A harmadikat ugye nem így tette fel a tanárod?
2011. dec. 16. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Mért nem tette volna így fel? :D

És mért nem a kérdésre válaszolsz?

2011. dec. 16. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűtlen, hogy egy magyartanár az "amiben" helyett az "amibe" szót használja, ami elég durva nyelvhelyességi hiba.

A kérdésekre meg azért nem válaszolok, mert te kaptad őket, és neked kell fejlődnöd a válaszok megtalálása által. Amikor nekem voltak ilyen leckéim, akkor válaszoltam a kérdésekre. Sőt, elárulom neked, hogy az egyik kedvenc regényemmé vált a Vörös és fekete. Nagyon jó.

2011. dec. 16. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem az most nem lényeges hogy a tanár hogy kérdezdte és hogy én hogy írtam le!

Három nap alatt nem fogom tudni elolvasni föleg úgy hogy azon a három napon dolgozok reggeltöl estig!És igen nem most adta fel csak most jutottam el ide hogy ezzel is "foglalkozzak" mert közben más tantárgyal is foglalkoztam meg melóztam is (nem diákmeló)!

Egyáltalán akkor minek van ez a Házifeladat kategória?Minden házifeladatos kérdésre lehet az a válasz hogy "neked kell fejlödni nem válaszolunk a kérdésedre...."

2011. dec. 17. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!