Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan mondanád ezt németül?

Hogyan mondanád ezt németül?

Figyelt kérdés
A nyaralás a téma.Arról kell írnom,h milyen nyaraló típus vagyok és a nyaralás típusáról is kell írnom. Pl. ha azt írom ,h a tengernél szeretek nyaralni ,ez a legideálisabb számomra.Nem szeretek hegyekben túrázni ..még magyarul sem tudom megfogalmazni,szóval a lényeg az ,h szeretem a külföldi órszágokat ,tengert...és még várok ötleteket,még ha nem is illik rám.
2011. dec. 11. 10:27
 1/3 A kérdező kommentje:
*országokat
2011. dec. 11. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Segítene valaki?
2011. dec. 11. 11:59
 3/3 Fenyvesi Gábor ***** válasza:
Im Sommer mag ich außerordentlich reisen. da ich die finanzielle Möglichkeit habe, reise ich oft ins Ausland. Die Berge... die Berge mag ich nicht zu sehr, ich komme aus der tiefebene, die Berge sind nicht meine Welt. Lieber das Meer. Das Meer, die blaue Nasse, am Strand eine Getränk zu schlürfen, in der Sonne liegen, baden... das ist mein Traum. Mit meinem Partner in der Stadt spazieren, die salzige Meeresluft einatmen.. das passt mir. Die alte Kneipen zu besuchen und dort ein echtes Bier trinken... davon träume ich. Hoffentlich kann ich emine Wünsche verwirklichen, es gibt ja so viele Möglichkeiten!
2011. dec. 18. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!