Segitenetek verset, rovid jellemzest irni suliba mikulasi ajandekozasra?
Figyelt kérdés
9.es gimnazista vagyok es jellemzest kell irni ajandek melle.. sajnos akit huztam nem igazan ismerem .. :( kb 6soros vers kene amibe benne legyen h szunetekbe a zongorazasatol zeng a suli meg valami h naggggyon jol beszel nemetul.. ja es fiu. es okos. annak is orulnek ha csak gondolatokat, ket sort irnatok.. es ajandekotletek? elore is koszonom szepen (:2011. nov. 23. 22:22
1/3 anonim válasza:
Ez a fiú egy kis stréber
Német órán mindig figyel.
Zongorázni nagyon szeret
Talán Bach zenéjén nőtt fel?
Nagyon őt még nem ismerem,
de osztálytársam már vagy féléve.
A sors most úgy akarta,
Nevét húztam Mikulásra.
Elég sokat gondolkodtam
mit adhatnék neki karácsonyra?
Zongorája talán van már
német szótárt? ÁÁ inkább ne már!
Hogy tovább bővüljön a szókincse,
Ezért egy szép verses kötet
illeti őt most meg.
2/3 A kérdező kommentje:
oookoszi. :) ez sokat segitett.. (mondjuk nem streber es nem is jar nemetorara. mert egy evig kb nemetbe lakott es letette az erettsegijet..)
2011. nov. 23. 23:21
3/3 anonim válasza:
Hát akkor írd át! Sok szerencsét! Örülök, hogy némi támpontot sikerült adnom. Akkor a stréber helyett okos fiút is írhatsz. Azt is hogy jól beszéli a német nyelvet....
Szerintem ha értelmes a srác akkor szeret olvasni.. a könyv pedig jó ajándék lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!