QUICKLY! Hogy mondod ezt angolul?
Figyelt kérdés
Előre is köszi :)
kislány kora óta spanyolt hallott maga körül
? :)
2011. nov. 16. 18:00
2/7 anonim válasza:
kuikli - az "u" nagyon rövid legyen, a hangsúly az első "i"-n legyen!
3/7 k.lau13 válasza:
valami olyasmi mint a kvikli meg a kuikli keveréke xd. valahogy úgy, mint ahogy a thanks-nél is a th-t kicsit f-nek kicsit meg sz-nek ejted, csak itt u-val meg v-vel xd.
nos, remélem ezzel most segítettem, mmert hát ugye, jó érthetően leírtam?? XD bocsi, azért komolyan remélem érted, mire gondolok :DD
4/7 A kérdező kommentje:
Nem a quickly-t!!!! Azt arra értettem h gyors választ kérek!!! a kérdésem a kislány kora óta spanyolt hallott maga körül!!! istenem.... miért, mire vonatkozott volna mégis? :D azért köszi hogy válaszotlatok de isteneeeem XD
2011. nov. 16. 21:09
5/7 anonim válasza:
She heard spanish language around herself, since her little girl age.
Valami ilyesmi lehet.
Bakker én írtam az elsőt, nem is értem, hogy lehettem ekkora gyökér :DDD
6/7 anonim válasza:
ennyivel még kijavítanám:
She heard spanish language around herself since she was a little girl.
7/7 k.lau13 válasza:
pfff basszus bocs... hát mekkora hülye vagyok :D am jah úgy van... :DD ez de kész van... ppffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!