Nem értem a lányom házi feladatát teljes egészében, egy darabig én is eljutottam de nem értjük! Tudnátok segíteni? Az alább beszélgetés egy chatszobában hangzott el. Alapítsuk meg hogy melyik felhasználó melyik időzónában van.
<dave93>Jó reggelt!
<ryan1>Reggelt? Hol élsz te itt már este 9van?
<dave93>Reggel7, csak benéztem iskola előtt!
<jody6>Itt meg párperc múlva éjfél lesz mennem kéne aludni.
<zümzüm>Jody6 tényleg menned kéne holnap suli van! Én most értem haza itt Londonban 2óra van :)
<Jegor>Már is chatelsz és a leckéddel mi lesz? Itt 5óra van és most lettem kész vele.
<zümzüm>Holnap kirándulni megyünk :)
<Jody6>Suli?Nálunk nyári szünet van :)
<ryan1>Hogy lehet nyári szünet Januárban?
<jody6>Úgy hogy nálunk most van nyár:)
<dave93>Van még valaki akinél reggel van?
<Copacabana>Majdnem, itt délelőtt 11van.
<Miau>Itt is majdnem hajnali 4van.
<Ryan1>Akkor miért nem alszol?
<Miau>Ha elalszom munkaidőben kirúgnak, inkább a Chat :)
<Jegor>Jajj úgy várom már a karácsonyt!Még4nap!
<ryan1>?
<Copacabana>??
<Jody6> Ezt hogy érted alig egy hete múlt el.
<Jegor> Hát ez van, valahol most van nyár itt meg karácsony lesz.
Név/ helyi idő/ időzóna/ lehetséges városok/
Zümzüm, 14.00 Gmt+0 London
Itt ki van hagyva hely a többi névnek is valahogy így kéne emgcsinálni :/// köszönöm!!
Bocsi kihagytam,hogy: b: Miért van Jody6-nál januárban nyár?
c,Miért lehetséges, hogy Jegor lakóhelyén Januárban ünneplik a karácsonyt?
b)Jody6 a deli felteken van
c) Jegor orosz (Jan1-en tartjak a karacsonyt)
Delutan 2 van londonban amikor a beszelgetes lezajlott.
ryan1: este 9, ez 7 oraval van keletre UTC+7 (nyari idoszamitas remelhetoleg nem zavar be) ez Nyugat Indoneziai idozona: orosz orszag Krasznoyarszk terulete, Mongolia, Kina, Indonezia, Kelet Ausztralia lehet.
dave93: reggel 7, az 7 oraval van nyugatra, az UTC-7 Mountain Time, vagy USA vagy Kanada lehet.
Jegor: UTC+3 Belorusszia, es az Irak-TAnzania vonal koruli orszagok. Akkor ezek szerint Jegor nem orosz, hanem Belorusz es gorogkeleti, ezert tartja a karacsonyt januar1-en.
Jody6: UTC+10 Kelet Ausztralia valoszinuleg, mert naluk nyar van, tehat a deli felteken van.
Copacabana: UTC-3: Ha tel van, akkor Gronland, egyebkent meg Kelet Brazilia, Argentina, Uruguay, Suriname, Francia Guiana.
Miau: UTC-10 Hawai, meg meg nehany szigetcsoport.
Varosbol rengeteg lehetseges van, keress egy szimpatikusat a felsorolt orszagokbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!