Egyest kaptam magyarból, hogyan tudnám kijavítani?
Szokták azt csinálni a tanárok, hogy nem húzzák ki egyből a rossz jegyet, mert azt egy-két jó húzással nem lehet jóvá tenni. Majd félévkor kell újra emlékeztetned erre és addig szívedet lelkedet tedd ki.
Sok sikert!
Hat ha egyetemre mesz, akkor jobb ha hozzaszoksz, hogy a tanarok sokszor hisztis kedvukben akar utovizsgara is kivaghatnak ennel lenyegesen kisebb dologert is. Az egyetemi tanarok tobbsegevel ez nagyon ritkan fordul elo, de a legtobb embernek becsuszik egy-egy meg nem erdemelt utovizsga is. Ez egyszeruen resze az eletnek.
Gondolkodj el rajta mit jelent az egyes. Vizsga eseten azt jelenti, hogy ujra kell vizsgazni. Egy jegy eseten meg, hogy kell egy kicsit pedalozni, hogy felhozd az atlagodat. Az erzelmi reszet azt probald megszuntetni.
Kesobb amikor majd dolgozol, siman elofordulhat, hogy berobog a fonok mindenkit jol lebasz, aztan elrhoan mielott barki valaszolhatna, kifele menet jol bevagja az ajtot. Az erzelmi reszetol el kell vonatkoztatni, mert kulonben belebolondulsz. Vegig kell gondolni miert kaptad a rossz visszajelzeset, meg hogy akarsz-e egyaltalan javitani rajta es hogy mennyire surgosen. gondold vegig mit tudsz csinalni.
Irni egy olvasonaplot, az OK, azt meg tudod csinalni. Csinald meg. Az, hogy a tanar mit lep ra azt mar nem tudod befolyasolni. Ha bunko, akkor semmit. Ha nem bunko akkor meg ertekelni fogja. De ez mar nem a te dolgod.
"Azt mondta beírja, de a továbbiakat majd meglátjuk. Itt mire utalhatott?" Szerintem arra, hogy kijavíthatod, végülis hol van még a félév?
Egyetlen egyes nem a világ, mindenkinek becsúszik néha, ezen kár ennyit agyalogni.
Az Átváltozást viszont olvasd el, tök horror, végigborzongod az egészet, isteni! Rajtam a hideg futkosott, amíg olvastam, de nem tudtam letenni! (Mondjuk én eleve csípem F. Kafkát :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!