Videoklip-népmese párhuzam esszében. Nincs ötletetek?
azt a feladatot kaptuk, hogy keressünk egy videoklipet aminek a története valahogy párhuzamba hozható egy régi grimm vagy walt disney szóval ismert mesével. de valahogy én sehogysem találok ilyen klipet. egyre gondoltam , miley cyrus can't be tamed talán kicsit rút kiskacsás. de lehet hülyeség de valami ilyesmi kéne.
köszönöm ha írtok ötleteket klipeket-meséket :)
http://www.youtube.com/watch?v=RXg-2Us3NRY
hát ez az csak ööhm nem hiszem, hogy kifejezetten erre gondoltak volna:DD
:)))
de amúgy nem egészen így. szóval nem a mese kell benne legyen. hanem valami modern történet amiben én felfedezni vélek hasonlóságot párhuzamot egy mesével. tudom hülye feladat...
S a Belga Fehérlófiája nem jó?
de neeem :S ebben benne van a mese. ez maga a mese.
nem a mese kell legyen hanem egy sima klip egy történet bármiről ami történik de párhuzamot lehet vonni egy mesével. nem maga a mese kell legyen..
pl van egy szomorú szám amiben az apuka újraházasodik és gonosz az anyuka a gyerekekkel és ez el van játszva modern körülmények között és én ezt párhuzamba állítom a hamupipőkével.
Hat szerintem a klip es a mese mondanivaloja kozotti parhuzamra gondolnak nem arra h mindkettoben vannak tolak.
Ha rut kiskacsat akarsz akkor inkabb Christina Aguilera- Beautiful
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!