Mit csináljak? Nem tudok dönteni a rengeteg tanulnivaló közül.
Ez nem is olyan sok.Még ma csak szombat van.Ha nem vagy olyan fáradt,akkor ha nehezen is,de vedd rá magad a tanulásra,mert ha most nem állsz neki,akkor később kell,és csak felhalmozódik!
Előbb csináld meg az írásbeliket,aztán jöhet a ppt,majd ha mindezzel végeztél tarts egy kis szünetet,aludj,egyél,sétálj egyet,nézz meg egy filmet,majd állj neki mondjuk a törinek,meg a fizikának,1 oldal nem sok.Ha megtanultad és még lesz egy kis energiád utána,akkor tanulj angolt is.Így holnapra már nem is lesz olyan sok tanulnivaló!:)
Nehogy már pár oldalért rinyálj. Egy oldal megtanulása maximum 15 perc, de még azzal is sokat mondtam. Kétszer elolvasod aztán kész. Szóval fizika+töri maximum fél óra.
Utána matekra megcsinálod amit kell (gondolom egy óránál biztos nem vesz többet igénybe...).
Aztán megcsinálod a prezentációt, ami szintén maximum egy óra. Ezután még bőven van időd az angolra is, de ha már nagyon nincs erőd, akkor azt megtanulod holnap.
Azért ez vicces. Emlékszem én is rinyáltam gimiben, mikor tanulni kellett, de azért nem pár oldal miatt vágtam ki a hisztit.
Baz*meg, nem megy az értőolvasás vagy mi?
Írtam, hogy BETEG vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!