Power pointban hogyan kell megszámozni az oldalakat?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy ki legyen színezve a szám és jobb oldalt, alul legyen. HÁZI és ezt a részét nem tudom.2011. szept. 14. 17:08
1/5 anonim válasza:
Microsoft Office 2007-ben:
'beszúrás' menü --> 'Élőfej és élőláb' fül --> 'Dia' fül --> 'Dia száma' pipa! --> végül 'Mindegyik' vagy 'Alkalmaz' parancs attól függően, hogy mit szeretnél...
Remélem segítettem! :)
2/5 A kérdező kommentje:
segítettél... :)
Esetleg színmintát nem lehet választani oldalszámnál?
Vagy betűméretet?
2011. szept. 14. 17:27
3/5 anonim válasza:
Nem az első vagyok.
Szerintem nem lehet, de nekem 2003-as van, és most a kérdés miatt próbálgattam, de nem sikerült.
4/5 anonim válasza:
Az első vagyok!
Tudsz színt és méretet is módosítani.
Teendő: kétszer katt az oldalszámra (ezzel kijelölődik egy szaggatott vonalú szövegdobozba)
Ezt követően pedig katt a "Kezdőlap" menüpontra felül, és tudod állítani a betű/szám típusát, színét, karakter-formáját, stb. úgy, mint pl.: egy Word-dokumentumban!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm^^
2011. szept. 14. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!