Mi az, ami fontos a főiskola/egyetemválasztásnál?
Figyelt kérdés
9 érv kellene.
Ezek már megvannak:
-egyetem után legyen esélyünk jó állást találni
-tudjuk h mik szeretnénk lenni
-ismerjük a képességeinket
-hosszútávú gondolkodás a szakma kiválasztásánál
-érdeklődési körünk ismerete
2011. szept. 14. 15:59
1/3 anonim válasza:
- anyagiak (fizetős vagy állami, egy baromi távoli városba mész, vagy ha van a lakhelyeden egyetem, akkor inkább oda...)
- az egyetem/fősuli elismertsége
2/3 anonim válasza:
Nagyjából ezek. Az elismertség már benne van az első pontban. Fontos még, hogy olyan legyen, ahol tényleg tudnál teljesíteni. Vagyis jó a közösség, nem fárasztod le magad az utazással.
3/3 anonim válasza:
- lakóhely és egyetem távolsága esetleg még szóba jöhet, mint szempont. (de nem tudom, te hogy vagy vele.. én inkább járok haza havonta-kéthavonta egy kiváló, elismert egyetemről, mint utazgatok a városomban belül egy kevésbé elismert helyre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!