Milyen témában írjak érvelő szöveget, ami leköt egy 10.-es osztályt?
Figyelt kérdés
Az a házi, h érvelő szöveget kell írnom, és ilyen mint: egészséges életmód, dohányzás, drog, ezek már annyiszor voltak. Valami olyat szeretnék, ami érdekli őket, és figyelnek is :)2009. ápr. 19. 09:22
1/7 anonim válasza:
média,talk-showk,szappanoperák,valóságshowk,bulvársajtó.erre mki figyel, mert érdekli őket.max. jókat nevettek,bosszankodtok mikor szóba kerül Győzike meg a Mónika show,de az biztos hogy lesz hozzáfűznivalójuk..én fősulira járok,de még itt itt feldobta a csoportot a téma,mikor előkerült...esetleg szemléltető szközöket is vihetsz újságcikket stb..nálunk fősulin diavetítést kellett csinálni,az is jó,de lehet h.neked erre nem lesz lehetőséged...a lényeg hogy valami színeset vigyél amit körbeadhatsz,megfoghatnak,leköti őket..sok sikert!!
2/7 anonim válasza:
első szeintem csak a -divat smink, frizura , mi áll jól neked... -et hagyta ki. más nemigen van. Mármint komolyabb témákkal ne is próbálkozz.
3/7 anonim válasza:
még esetleg pénz , zsebpénz ( kell-e mennyi, mire) divatszakmák-keresetek
4/7 anonim válasza:
a téma tényleg elég gagyi,de hidd el ha ügyes előadó vagy igényes vita is kialakulhat,komoly érvekkel,hozzászólásokkal.1.voltam
5/7 anonim válasza:
Nálunk társadalomismereten volt ilyen idén. A tanár mindenkinek kiosztott egy-egy témát, amihez kapcsolódóan vitát kellett generálni az osztályban. Ilyen volt például: Tolerancia
erkölcs
személyiség fejlődése és erények
hazaszeretet
munka és erkölcs
bűn értelmezése keresztény felfogásban
állatok jogai
génsebészet
Uhh, most más nem jut eszembe majd még írok. Remélem, segítettem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! :)
2009. ápr. 19. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!