Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » (Egri csillagok) Mik a válaszo...

(Egri csillagok) Mik a válaszok a kérdésekre?

Figyelt kérdés

1. Hol és kinek az udvarában tanul vitézséget Gergő,ki a "testvérei"?

2. Éva kinél szolgál,hol?mi a feladata?

3. Ki esik fogságba?Mikor és hogyan foglalják el Budát?

4. Ki látogatja meg Sopronban Évát?Mit visz el?

5. Kísérlet Török Bálint megszöktetésére?(mikor,ki,hogyan?)ű

6. Mettől meddig tartott a csata Egerben?(Erőviszonyok,találmányok)

2011. aug. 3. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Ez házi feladat lenne iskolakezdéskor???

Én többször olvastam az egri csillagokat,és minden kérdésedre simán rávágtam a válaszokat.

Olvasd el,és te is tudni fogod a helyes választ.Egy egész nyári szüneted volt hogy elolvasd.

2011. aug. 3. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Van egy könyv, amiben tök jól le van írva mindez. Gárdonyi Géza: Egri csillagok, ismered?
2011. aug. 3. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Az alábbi linken mindenre választ kapsz:

[link]

2011. aug. 3. 13:29
 4/10 A kérdező kommentje:
tudom én már a 140. oldalon tartok de nem fogom tudni kiolvasni sajna nagyon hanyag voltam és nem szertnék 1-es kapni
2011. aug. 3. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Van még időd az iskolakezdésig hogy kiolvasd...
2011. aug. 3. 13:33
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Akkor húzz bele. Én zseblámpával olvastam ki pokróc alatt, mert épp háború volt nálunk, és nem volt áram ... szerintem te kicsit jobb helyzetben vagy.
2011. aug. 3. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

olvasd el. nagyon jó könyv, de leirom.

1, Török Bálint és a Török fiúk

2, Királynőnél és udvarhölgy, a kiskirályra vigyáz

3,Török Bálint és a magyar követség, II. Szulejmán táborában.

3,Jumurdzsák, de nem emlékszem pontosan, hogy mit visz, hülyeséget nem akarok irni

4,Bornemissza Gergely és Török fiúk, Sztambulból a Héttornyból, velük van Sárközy is, Éva is. Meg akarnak vesztegetni egy béget.

5,Időt nem tudok, szégyen szemre. törökök min. 10xres túlerőben, maroknyi magyarral szemben.

Kicsit olvass te is :)

2011. aug. 3. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem tudom, 1 hét alatt kiolvastam 5 könyvet, ami több mind 2000 rendes nagy oldal volt összesen, és még csak nem is olvastam egész nap, csak este pár órát. Szerintem neked is menni fog
2011. aug. 3. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan azt hiszed, hogy nem fogsz egyest kapni, ha erre a 6 kérdésre tudod a választ?! Volt már a kezedben a könyv? Láttad, hány oldal? Nem fordult még meg a fejedben az, hogy a tanár esetleg kérdezhet mást is, amire értelemszerűen nem fogod tudni a választ?

Egy gyakorló tanár

2011. aug. 3. 13:39
 10/10 A kérdező kommentje:
uolsó elöttinek nagyon köszönöm :D
2011. aug. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!