Nagyon ciki ha regisztárciós napra nem egyedül megyek?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem vagyok az az anyuci pici lánya típus se, de szeretném ha anya eljönne velem a fősulira mikor lesz a regisztrációs nap (Pesten). Heves megyében lakunk nem mindennap járunk fel, gondoltam eljöhetne ő is legalább látná hol tanulok majd mostantól :D:D
Nem fognak "furán" nézni rám, eltudnám intézni egyedül is ez igaz, de szeretném h ott legyen.:) Vagy ha ti már tapasztaltak vagytok vittetek vkit azon napon magatokkal?Köszi a válaszokat.
2011. júl. 23. 08:37
1/8 anonim válasza:
Nálunk beiratkozásnál inkább barátnők,barátok jöttek,de szerintem anya se gáz,ha az ajtóig megy,papírokat aláírni azért már ne menjen be.
2011. júl. 23. 09:05
2/8 anonim válasza:
Nem gáz... velem jött anyukám és a 4 hónapos fiam.
2011. júl. 23. 09:14
3/8 anonim válasza:
Nem tom mi ebben a ciki...
Kedves tőled, hogy anyudnak megakarod mutatni a sulidat, és sztem senki sem fog kiröhögni ez miatt.
Ember ez természetes.:)
2011. júl. 23. 09:24
4/8 anonim válasza:
És akkor mi van ha megy anyukád? Nekem anyu nézte meg h felvettek-e mert nem mertem :D Az ő számát adtuk meg, neki küldtek SMS-t. :D Szerintem nem gáz, bár velem nem jön el, mert azért annyira nem lakunk messze a sulitól, bármikor eljöhet (másfél óra utazás csupán) De ha úgy lennénk, mint te, akkor eljönne velem :) Hová fogsz járni?
2011. júl. 23. 09:43
5/8 anonim válasza:
dehogy ciki, most kezdesz, a család egymás támogatásáról szól.
Ha valaki röhögni mer, vágd nyugodtan pofán.:o)
2011. júl. 23. 11:03
6/8 anonim válasza:
Vagy esetleg tegyél rá magasról... Aki röhögni fog biztos valamilyen paraszt lesz:D
Ne foglalkozz a bunkókkal... De nem hinném, hogy ezért valaki kiröhögne.
2011. júl. 23. 11:52
7/8 anonim válasza:
Szerintem elég gáz. De ha neked kell anyuci akkor vidd.
2011. júl. 23. 14:40
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, BKF Pest:)mindenképp elviszem anyát, azt mondanák h ne vigyem akkor is mert szeretném ha látná a sulit, meg akkor legalább fizetnék neki vmit az Árkádiában hazafelé:D:D Beülünk vmire. Csak érdekelt h azért ez cikis dolog e, persze nem ő ír helyettem semmit alá elintézem egyedül is, csak évi 2-3 alkalommal megyünk Pestre, szóval jót tenne neki is ha szétnéznénk kicsit:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!