Megőrülök, valaki SOS földrajz?
Földrajzból valaki írja meg nekem érthetően, hogyan is vannak az éghajlati és földrajzi övezetességek, mert máshogy van a könyvembe a füzetembe a neten össze-vissza mindegyik más más szóval egyszerüen nem látom az összefüggést és hogy akkor melyik övbe melyik éghajlat van és a térkép is csak összezavart. Olyan rossz, hogy egy éghajlatnak 2-3 más neve is.
Valaki segítsen:(
Én előrehozott földrajz érettségin ezt használtam a szóbeli tételemnél, szerintem ez teljesen érthető, "próbaérettségin" 4-esre el tudtam mondani és a tanárom is mondta hogy teljesen rendben van. Ha a füzet meg a könyved esetleg az atlaszod bezavarna akkor csak ezt tanuld meg. Ha már megértetted az anyagot akkor kiegészítésként olvass bele a könyvedbe is de inkább a füzetedet ajánlom ha normálisan adta le a tanár.
(tegnapi vagyok)
Tudok segíteni,de ide szerintem nem férne ki.Tedd elérhetővé az Adatmódosításnál az e-mail címedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!