Milyen költségekre számíthat egy leendő főiskolás?
Figyelt kérdés
Sajnos nem születtem tehetős családba, és idén diákmunkát sem tudtam találni.Sztem a gólyatáborba sem megyek van ahol 20-30 000 Ft:(:( Ha felvennének főiskolára bérletért kéne fizetnem meg gondolom év elején a könyvimért, fénymásolatok. Államira jelentkeznék hsizen mondtam nincs 200 000 Ft-k egy félévre.
Ezen kívül milyen költségei lehetnek egy kezdő főiskolásnak? Államira ha felvennének azért ugy enm kell fizetni akkor "ingyen" tanulhatnék nem kéne egy bizonyos összeget fizetni havonta? Nincs így főiskolás ismerősöm, barátom tőletek szeretném megkérdezni, aki már jártas benne. Köszönöm szépen.
2011. júl. 10. 19:03
11/15 anonim válasza:
Hát én nem tudom, ti hol vásároltok, meg mit esztek, de ha én normálisabb kaját akarok csinálni, akk az ezres minimum. Mondjuk ha befigyel egy kis hús, v sajt...
12/15 ava87 válasza:
Jó, lehet, hogy nekem azért jön ki olcsóbbra, mert nem vagyok egy nagy húsevő (nem vagyok vega, meg semmi ilyen, csak annyira nekem nem fontos a husi), inkább főzeléket csinálok, főleg nyáron, meg amikor szezonja van valaminek. Tegnap meg póréhagyma krémlevest csináltam, nekem az bőven elég egy ebédre, volt benne egy póréhagyma, két szem krumpli, víz, meg egy kanál tejföl. Húst igen ritkán csinálok, maximum hétvégén.
13/15 anonim válasza:
Hát akkor ez a titok :) Egészségedre, jól hangzik a levesed!
14/15 ava87 válasza:
Köszi, állítólag finom volt :) Jó, elhiszem, hogy valaki nem ilyen nyúlétkű, mint én :D Csak tudnám, hogy akkor miért nem vagyok 40 kiló? :D
15/15 anonim válasza:
Könyvekért nemigen kell fizetni, egy csomót meg lehet találni online (nálunk legalábbis.
A válasz megírásának időpontja: 07-10 22:50
BME? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!