Jó angolos tudna segíteni? You are the editor of the school magazine. Here is a letter which you have recently received from one of the readers.
Dear Editor,
I am a 16 year old teenager and i am very unhappay. All my friends are slim and pretty, going out with boys and having much fun. I am overwieght and not pretty enough to have boyfriends. The only thing 1 can do in my spare time is sit in front of the Tv and watch those love stories and all those good looking men and women in them. I have been told one hundrer times to lose weight but I simply can not give up etaing those delicious cakes, cookies and biscuits. Is it aii poossible to stop munching on when I am reading or wtaching telveision ? I am eager to read your advice.
Susie 16
write a letter of about 120 150 words to Susie.
Respond to her giving your opinion on the following points:
-only slim girls have boyfriends?
- deciding what is more important
-being able to keep to decision
- changing lifestyle how?
Begin your letter like this:
Dear Susie,
Most egy kész levelet szeretnél?
Vagy csak hohy mire kell reagálni?
Kedves Szerkesztő,
Én egy 16 éves tinédzser és én igazi unhappay. Az összes barátom vékony és csinos, kiment a fiúkkal, és miután sok móka. Vagyok, overwieght, és nem elég ahhoz, hogy a barátja. Az egyetlen dolog, 1 tehetünk az én tartalék időt ül a tévé előtt, és figyelje azokat a történeteket és szeretettel mindazoknak, akik a jó nők és a férfiak őket. Hallottam egy hundrer alkalommal fogyni de egyszerűen nem adhatom fel etaing e finom sütemények, sütik, kekszek. Jól van poossible megállítani, amikor csámcsogó vagyok, hogy elolvassák, illetve wtaching telveision? Én szívesen olvassa el a tanácsot.
Susie 16
írjon egy levelet, körülbelül 120 150 szót Susie.
Válaszolni neki azzal hogy elmondják véleményüket a következő pontokban:
Csak vékony lányoknak barátok?
- Annak meghatározása, mi a fontosabb
hogy képes-e tartani határozat
- A változó életmód, hogyan?
Kezdje a levél mint ez:
Kedves Susie,
Webfordító xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!