Aki tud németül segítene 2 dologban?
Figyelt kérdés
1. a barátságban mik a + (poz.) és mik a -(neg.)
2. ha elmegyünk orvoshoz akkor mit kérdez az orvos, ha elmegyünk hogy kell neki elmodani mi a bajod.
2011. jún. 18. 13:23
1/6 anonim válasza:
1.Wir kennen einander lernen.(megismerjük egymást nagyon),ezt átfogalmazhatod. Hát,mást erre hirtelen nem tudok.
A másodikra nem tudok mit mondani:O
2/6 anonim válasza:
az 1. pontodat nem értem (úgy értem: magyarul se értem, hogy mit akarsz mondani)
2. ha házi feladat kérdések, akkor Mein Kopf/Hals/Bauch vagy Meine Rücke/Beine tut mir weh, Ich habe Fieber stb.
valszeg azt kérdezi, ami nálunk, hogy mi a panasz, azt már majd a google fordító megoldja neked, de javaslom először a magyar nyelvvel való alaposabb ismerkedést
3/6 anonim válasza:
1.nem értem még magyarul se hogy mit szeretnél
2.Was haben Sie für ein Problem?/mi a problémája?
4/6 anonim válasza:
na jól van akkor nem csak nekem nem jött át, hogy mit akar a fiú magyarul az 1. pontban :)
5/6 A kérdező kommentje:
Azt szeretném a 1. hogy mi a barátságnak a pozitívumai és a nagatívumai/előnyei -hátrányai...
2011. jún. 18. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!