Tényleg ilyen rossz érettségiket írt az átlag?
Ismerőseimtől hallom, itt is olvasom, hogy milyen rossz érettséginek is hogy tudnak örülni néhányan... az érettségi nagy részéhez a józan eszedre van szükséged, hogy tudj szöveget és forrást értelmezni (OLVASNI BAKKER), hogy középfokon tudj angolul/németül, meg hogy tudd használni a függvénytáblát, amiben ott van minden képlet. Oké, a matekhoz minimális matekórai odafigyelés és pár régebbi érettségi átnézése nem árt, ezt elismerem. De ez nem egy nagy erőfeszítés. 1-2-3 nap készülés+ odafigyelés órán.
És olvasom, hogy 50%-70%, néha-néha 80% körülieket írtak egy csomóan... Ez milyen színvonal?
//90%-os a legrosszabb érettségim, a legjobb 98%, és kb annyit készültem, amit fent leírtam.//
Bocsánat, ha sértőnek vagy esetleg beképzeltnek tűnök, nem állt szándékomban.
Anyum egyedül nevel, mert apa meghalt. Apumnak is nyolc általánosa volt, anyának is nyolc általánosa van?
Én megkaphatom a pluszpontot? (Mielőtt oltanátok, mind három évem kitűnő volt, most megyek negyedikbe. Csak hogy kerüljük a sértegetéseket!) :))
Köszi a választ előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!