Flor02 kérdése:
Mien gorog mitologiai torténeteket ismertek?
Figyelt kérdés
Segíííítséééég...2011. máj. 26. 00:23
1/7 anonim válasza:
Graves: Görög mítoszok
Trencsényi-Waldapfel Imre: Görög regék és mondák
Kell több?
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Magyar Elektronikus könyvtár:
keresés a gyűjteményben:
téma: görög
Kiad egy csomó találatot amikből válogathatsz. Ha nem akarod őket letölteni, akkor lehet egyenesen olvasni is.
4/7 anonim válasza:
Én több vastag kötetnyit. Szeretnéd, hogy begépeljem ezeket ide újra, hogy pontosan válaszoljak a kérdésedre, vagy inkább elolvasol te magad is legalább egy vékonyabbat?
5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom az eddigieket, de nem tudnátok nekem beírni olyanokat ahova már le van írva a rovid tartalma is ?
2011. máj. 26. 12:05
6/7 anonim válasza:
Kicsit lusta vagy, nem?
Én most le tudnék írni párat, de a gg. mitológiai események általában nem túl rövidek...hosszúak, eseménydúsak, bonyolultak általában.
7/7 A kérdező kommentje:
lusta :D de te szerinted a tobbi ember miért ír pont ide ?
2011. máj. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!