Milyen történet passzolna a rajzomhoz?
Figyelt kérdés
Rajzból kéne a jó jegy. A feladat az volt, hogy berakott a tanár egy zenét, és a zenéhez passzoló képet kellett lerajzolni, és írni hozzá egy rövid történtet. Nos, a rajz alapjai megvannak, csak a történettel van bajom. =(
Itt van a zene:
http://www.youtube.com/watch?v=KG7Bs_BCC5w
Azt képzeltem el, hogy egy nő lovagol valamilyen elhagyott dombságon, naplementében, egy keresztet tartva a kezében. Erről a képről fogom mintázni a csajszit:
Nektek van ötletetek a sztorira? =) Tudtok segíteni?
2011. máj. 21. 15:05
1/5 hot_kiss válasza:
Én valami indiános történetet tudnék kisütni belőle.
3/5 Szellőkekönyv8 válasza:
szerintem mivel a mea culpa=én vétkem, ezért valami istenhívő orszég, pl. török, ezt választanám.
4/5 bongolo válasza:
Hátha segít: A dal szövege arról szól, hogy a csaj nagyon odavan egy srácért, annyira, hogy ezt már bűnnek érzi.
Magyar fordítást is lehet találni a neten:
5/5 anonim válasza:
a kép hátterének a színe vagy miaz:D(naplementés...izé)elég jó de én egy nőt ábrázolnák egy fánál és a fa egy ágát átöleli a tekintete titokzatos és legfőbb képpen a narancssárgát citromsárgát feketét talán pirosat használnék..:)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!