Az Egri csillagokból készült film nem tér el a könyvtől?
Figyelt kérdés
Sajnos szerintem már nem fogok a határidőre végezni az Egri Csillagokkal,ezért gondoltam hogy megnézném a filmet is. Nincsenek eltérések a könyv és a film között?2011. máj. 6. 17:58
1/3 anonim válasza:
Van eltérés és a könyv sokkal részletesebben írja le a történetet.
2/3 anonim válasza:
Ha rászánod magad, kikapcsolod a gépet, és nekiülsz, végezhetsz vele a hétvégén akkor is, ha csak most állsz neki (csak tudom, tapasztalat, én is mindig késésben voltam velük, de sosem késtem el, és a filmet is csak akkor láttam, mikor év végén megnézette velünk a tanár).
Amúgy a filmbe több eltérés is van, anno írni is kellett róla egy összehasonlító dolgozatot, szóval a helyedben maradnék a könyvnél.
3/3 anonim válasza:
A tanárod tuti, hogy sokszor látta a filmet, kívülről tudja, hogy melyik részlet nincs benne, és arra fog rámenni. Én is így szoktam tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!