Jó tanulási tippeket keresek. Ötlet? (Fontos! )
Figyelt kérdés
Ami érdekel és értem az könnyen megmarad. A többivel kéne kezdeni valamit. Előre is köszi! :)2011. ápr. 12. 20:04
11/12 anonim válasza:
ahogy már elöttem is írták hogy elképzeli ogy pl erdőben megy! én ezt pl úgy csináltam az évszámokat hogy egy ídőpont hoz kötöm! pl amig kicsi voltam nem tudtam megjegyezni az 1848-at mert mindig kevertem és akor úgy jegyeztem meg hogy a tesóm 84-es! meg ilyenek próbáld egy általad jólismert dátumhoz kötni!!
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kipróbálom mindet és remélem beválnak majd! Köszönöm! :)
2011. máj. 5. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!