Valaki tud jól nyomtatott áramkört tervezni?
De régen csináltam már ilyet! :-)
Pár kérdés:
- a 22uF-os kondik függőleges vagy vízszintes kivitelűek?
- mekkora az ellenállások mérete, mennyi lehet a max. lábtávolság?
- mekkora lehet a kész méret?
Mivel nem válaszoltál, készítettem egy változatot.
A következő ábrán láthatod a végeredményt:
Nem tudom, mennyi gyakorlatod van az áramkörök elkészítésében, ha kérdésed van, írj, megbeszéljük.
DeeDee
Örülök, hogy sikerült segítenem, bár úgy tűnik, valamiért nem igazán nyerte el a tetszésedet a megoldásom. :-)
Mivel nem ismertem a körülményeket, a megoldás csak egy vázlatnak tekintendő, ha magamnak csinálom, akkor sem biztos, hogy ez lett volna a végső változat.
Mint említettem, régen foglalkoztam ilyen dolgokkal, és házi kivitelezéssel sok egyszerűbb-bonyolultabb nyákokat csináltam. Nem tudom, milyen módszerrel készítik manapság ezeket, én vaskloriddal marattam le a fölösleget. Az egyik szempont az volt, hogy a lehető legkisebb közök legyenek, hogy gyorsabban készüljön el a mű. Sosem használtam tervező programot, annak idején nem volt ilyen eszköz.
Tehát ami a kérdésed illeti, nem tudom megmondani, honnan lehetne most letölteni tervező progit, már jó ideje nem foglalkozom ezzel a témával. Szerintem a neten biztos van valami használható.
DeeDee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!