Irodalom háziról lenne szó, pályázatot kell írni egy álláshirdetésre, de fogalmam sincs hogyan lehet ilyet?
Egyszerű.
Megírod, hogy mik a képességeid, mivel rendelkezel(jó dolgokkal), hány éves vagy. Feltünteted magad jó színben. Pl. ha egy vendéglátóba akarsz menni..
,,XY-nak hívnak, a Z. életévemet töltöttem be, és szeretnék pályázni az állásra. Indegenforgalmiból jó vagyok, angol emeltszintűm van, jó a kommunikációs készségem, már gyakorlott vagyok a szakmában, idejártam iskolába "stb... ami nem jó dolog, azt nem szabad beleírni, tehát ha valamid nincs azt ne írd bele. És ha valamid van, ami nem jó, azt se..:D
Egyszerű, és ezzel garantáltan felvesznek bárhova
Xy vagyok, Van 3 diplomám 5 nyelven beszélek, gazdag vagyok szorgalmas vagyok és akár túlórázom is ingyen az önök cégénél legyen szó bármiről!
Ezzel tuti felvesznek!
Ha te vagy a pályázó, tehát te jelentkezel, akkor szerintem önéletrajz kellene:
- Család adatai: (anya, apa, testvér(ek) neve, foglalkozás/iskola)
- Iskolai végzettségek (mettől meddig, hová, félévi és év végi eredmények)
- Képességek (tantárgyak, amikben jó vagy, versenyek, itt érdemes inkább a jó eredményeket leírni, meg azt, ami az állással kapcsolatos lehet)
- Érdeklődési kör
- Nyelvismeret
- Esetleg korábbi munkatapasztalat, ha volt már.
- Cél kiemelése, esetleg jövőbeli tervek
- Végére név, aláírás, lakcím. (levél alá)
Ha meg pályázatot kell írni, add meg, milyen állás, és mik a kritériumok.
Önéletrajz kell mindenképpen nem is akármilyen. A legjobb az europass, aminek az oldalát belinkelem. Itt minden infót megtalálsz a jó önéletrajzról és egy varázsló segítségével meg is írhatod tök könnyen a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!