Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Irodalom háziról lenne szó,...

Irodalom háziról lenne szó, pályázatot kell írni egy álláshirdetésre, de fogalmam sincs hogyan lehet ilyet?

Figyelt kérdés
Esetleg van valami minta?
2011. ápr. 3. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
tehát: pályázatról van szó, vagy pedig te pályázol egy állásra és arról kell írni?
2011. ápr. 3. 15:47
 2/5 anonim válasza:

Egyszerű.

Megírod, hogy mik a képességeid, mivel rendelkezel(jó dolgokkal), hány éves vagy. Feltünteted magad jó színben. Pl. ha egy vendéglátóba akarsz menni..

,,XY-nak hívnak, a Z. életévemet töltöttem be, és szeretnék pályázni az állásra. Indegenforgalmiból jó vagyok, angol emeltszintűm van, jó a kommunikációs készségem, már gyakorlott vagyok a szakmában, idejártam iskolába "stb... ami nem jó dolog, azt nem szabad beleírni, tehát ha valamid nincs azt ne írd bele. És ha valamid van, ami nem jó, azt se..:D

2011. ápr. 3. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű, és ezzel garantáltan felvesznek bárhova

Xy vagyok, Van 3 diplomám 5 nyelven beszélek, gazdag vagyok szorgalmas vagyok és akár túlórázom is ingyen az önök cégénél legyen szó bármiről!

Ezzel tuti felvesznek!

2011. ápr. 3. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a pályázó, tehát te jelentkezel, akkor szerintem önéletrajz kellene:

- Család adatai: (anya, apa, testvér(ek) neve, foglalkozás/iskola)

- Iskolai végzettségek (mettől meddig, hová, félévi és év végi eredmények)

- Képességek (tantárgyak, amikben jó vagy, versenyek, itt érdemes inkább a jó eredményeket leírni, meg azt, ami az állással kapcsolatos lehet)

- Érdeklődési kör

- Nyelvismeret

- Esetleg korábbi munkatapasztalat, ha volt már.

- Cél kiemelése, esetleg jövőbeli tervek

- Végére név, aláírás, lakcím. (levél alá)

Ha meg pályázatot kell írni, add meg, milyen állás, és mik a kritériumok.

2011. ápr. 3. 18:00
 5/5 anonim válasza:

Önéletrajz kell mindenképpen nem is akármilyen. A legjobb az europass, aminek az oldalát belinkelem. Itt minden infót megtalálsz a jó önéletrajzról és egy varázsló segítségével meg is írhatod tök könnyen a tiédet.

[link]

2011. ápr. 7. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!