Ezekből a betűkből, milyen angol szó jön ki?
Sürgősen kéne!:SS
a megadott betűk:
T I E O
ezekből milyen angol szó jön ki?
előre is köszi!
mind a 4 betűt muszáj felhasználni???
Mert ha nem akkor TIE mint nyakkendő
Igen,muszáj!:S
Én is egyébként arra gondoltam!:)
leírom nektek a feladatot jó?:)
Az utasításoknak megfelelően oldd meg a feladatot!Írd le a megfejtést, a maradék betűkből összeolvasott szót,majd írd mellé a magyar jelentését!
OCHEITEKN
1.If your cousin can be your uncle's son,cross an E and the K,if not,cross out the I.(Ha az unokatesód lehet a nagybáccsid fia akkor húzd ki az E-t és a K-t,ha nem lehet húzd ki az I-t.(lehet)
Így marad: OCHITEN
2.If your niece can be your aunt's daughter,cross out the C and the H,if not,cross out the T and the O.(Ha az unokahúgod,lehet a nagynénid lánya húzd ki a C-t és a H-t.Ha nem húzd ki a T-t és az O-t.(lehet)
OITEN
3.If your unce can be your aunt's brother,cross out an E,if not,cross out the N.(ha a nagybácsid lehet,a nagynénid tesója húzd ki az E-t,ha nem húzd ki az N-t)(nem lehet)
marad: OITE
Szia!
Szerintem az utolsó válasz is lehet. Mert ha egyik szülőd hárman vannak testvérek és van egy bátyja meg egy nővére, akkor neked egyik nagynénéd, másik nagybátyád, de testvérek.
S akkor marad az ONIT
ami into.
Húúú!!!!
sZERENCSE,hogy választ kaptam!
nagyon köszönöm!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!