Példakép!? Kiről irjak?
Figyelt kérdés
példaképemröl kellene irnom,de sajnosi ylen nincs. oylan személyről szeretnék aki állatvédő vagy a vegetarianizmusért küzd, . eddig még semmit nem találtam pedig próbáltam a PETA elnökét megkeresni de nem találok semmit,valakinek ötlet???2011. márc. 24. 14:57
1/6 anonim válasza:
PETA elnöke, Ingrid E. Newkirk
nem tudom h ez most jó-e neked, de én megtaláltam az elnököt!
2/6 A kérdező kommentje:
szia
azóta én is megtaláltam de semmi info nincs róla csak angolul és már nem lesz idöm leforditani, amugy hogy kell kimondani a nevét??
2011. márc. 24. 17:35
3/6 anonim válasza:
szerintem: nyúkörk :D:D de nem igazán tudom, de az biztos h én így mondanám :)
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nekem sincs példaképem, nem is lesz. Én bevállalom, hogy kellően nagyképű vagyok ahhoz, hogy bárkire példaképként tekintsek. Viszont, ha nekem ilyenről kéne írnom, meg írnám,hogy nincs példaképem és leírnám azt, hogy számomra mik a fontos tulajdonságok, amivel én rendelkezni akarok vagy fejleszteni magam, és mindenképp hozzá tenném, hogy ne másokat majmoljunk, hanem saját magunkat adjuk. A jó tetteket persze lehet követni, de ne majmolásból, hanem mert mi is úgy érezzük.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ,5 kaptam :) amugy utolsó igazad van , de ez volt a feladat és én őt nem majmolni akarom csak olyan sikeres lenni mint ő.
2011. márc. 27. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!