-Hogyan gondolkodott a középkor emberről, világról, természetről? -Mit őrzött meg a középkor az antik műveltség hagyományaiból? -Melyek voltak az európai műveltséget megalapozó kereszténység jellegzetesen új vonásai, értékei?
Figyelt kérdés
A kérdések a középkor irodalmához tartoznak. A kötőjelek a kérdések elején egy-egy kérdés különválasztását jelölik.2011. márc. 1. 21:45
1/6 anonim válasza:
Ez házi feladat??
Mert nekem pontosan erről kellett írnom anno annak idején egy szép fogalmazást..(büszke voltam rá,mert kiemelkedően jól sikerült,és csillagos ötöst kaptam)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen. Gratulálok neked! Esetleg, amit akkor írtál át tudnád küldeni?
2011. márc. 2. 19:09
4/6 anonim válasza:
nekemis xD neszopassmár a tanárok is a netről másolnakxD
6/6 victoriia válasza:
Valaki meg is mondhatná hogy mit írt hozzá :)
Előre is köszönöm :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!