Mik Toldi Miklós tettei és lelkiállapotának változásai?
Bocsi, hogy megkérdezem, de muszáj, szerinted, hányadikos vagyok? Hat? Nem talált. Azt honnan veszed, hogy nem olvastam el? Képzeld, elolvastam, hónapokig vettük az egész művet; írtam belőle dolgozatot is. Honnan tudod, hogy nem tanultam-e meg? Megtanultam egy részét, csak mondom ;)És ha régen tanultam és már nem emlékszek rá, akkor mi van? Csak mert ez történt. Nem gondolnám, hogy ilyen előítéletesnek kéne lenned. bár a helyedben én sem kérnék bocsánatot, viszont azt azért elvárnám, hogyha egyszer már nem a kérdésre válaszolsz, hogy megértsd, hogy nekem az irodalom tételem kidolgozásához kellene segítség; a kérdés is erre vonatkozott. Azt tudom, hogy sokan másoktól várják el a házi feladatuk megoldását, viszont most nem ez történt, csupán segítségkérés, főleg azoktól, akik mostanában tanulják/tanulták ezt a művet. Mindenesetre köszönöm a válaszod! :)
Tehát azt kérdezném meg, hogy mik Toldi lelkiállapot-változásai és tettei?
Előre köszönöm a további válaszokat!
Arra emlékszenm, h az anyját nagyon szerette
Meg Bencét (szolgát) Viszont a bátyját nagyon utált aés majdnem agyonverte
(emiatt kellett a nádasban bujdosnia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!