A kőszívű ember fiai című regényről kell fogalmazást írni de sajna nem tudtam befejezni! Hol lehet letölteni fogalmazásokat?
Figyelt kérdés
három cím van :
Ödön útja hazafelé
Buda ostroma
A végzetes névcsere.
valaki nem tud olyan oldalt ahol fent van ezekről fogalmazás valahol? nagyon kéne :S nagyon megköszönném!
2011. febr. 22. 17:43
1/5 anonim válasza:
Most nekiülsz és megírod. Reggelig van időd. Ha másolnád, ugyanannyi idő leírni mintha magadtól írnád.
2/5 anonim válasza:
Googleba bepötyögöd és szerintem találsz, de jobban jársz, ha megírod... :)
3/5 A kérdező kommentje:
úgy értem az olvasást nem tudtam befejezni..
2011. febr. 22. 18:02
4/5 anonim válasza:
17:58 vagyok, nem tudom, én általában elolvastam. Vagy megmondod a tanárnak, hogy nem tudtad befejezni és szeretnél kérni egy kis haladékot. Szerintem simán belemegy, hisz ők is tudják, hogy le lehet szedni netről. Vagy mint említettem googlen rákeresel.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező nem is kell befejezned a könyvet, ugyanis az Ödön útja hazafelé cím az gyakorlatilag az első 100 oldal a könyvben. Nyílván a farkastámadást kell részletesen kifejteni. A Buda Ostroma rész pedig a könyv közepén van, szóval nem értem, hogy mi a problémád. Ha 100 oldalt képtelen vagy elolvasni egy könyvből, az már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!